Magento webshop

Vi udvikler, drifter og designer Danmarks førende Magento webshops. 9 ud af 10 anbefaler os til andre.

Selv de største virksomheder bruger Magento

Magento er, i vores optik, et af de stærkeste e-handelsløsninger på markedet. Det er en Open Source løsning, som er gennemtestet igennem mange år og af mange tusinde udviklere og webshopejere.

Indholdsfortegnelse


Vores direktør Rasmus, Head of Frontend osv.

Kan en Magento webshop dække mit behov?

Ja – det kan det med garanti. Magento er den foretrukne e-handelsplatform for mere end 5 millioner webshops verden over.

Bl.a benytter virksomheder som Nike, Nestlé og Adidas Magentos platform.

Derudover findes der i skrivende stund mere end 5.000 udvidelser til Magento, så du kan få præcist den funktionalitet, du ønsker. Og hvis det rigtige modul ikke findes, så kan vi udvikle det for dig.

Magento er en fantastisk e-handelsplatform, og her hos era elsker vi at arbejde med systemet: Det kan dække selv den mest kræsne kundes behov, er gennemtestet, brugervenligt opbygget, og hele systemet emmer af at være af højeste kvalitet.

Hvad koster Magento?

Læs mere om Prisen på Magento webshop

Magento 2 webshop bygget for Djursmøbler. En kæmpe webshop i vækst. Fuldt integreret med kundens leverandører og optimeret til sublim hastighed.

Magento er ikke for alle…

Alligevel rådgiver vi mange af vores kunder til ikke at vælge Magento, når de står og skal vælge e-handelsplatform i forbindelse med opbygning af en ny webshop. Sagen er nemlig den, at Magento ofte er alt for stort og omfattende og derfor i høj grad ‘overkill’ i forhold til kundens egentlige behov.

Selvom vi her hos era har svært ved at få armene ned over, hvor fantastisk Magento er, så er det ikke ensbetydende med, at det er det rigtige valg for dig. For som nævnt er Magento et omfattende system, der gør, at vi især anbefaler det til dig, der har et større antal varenumre og dig, der sætter store krav til din shops funktionalitet.

Hos era har vi fra start haft et mantra, som vi har svoret, at vi altid vil leve op til: “Det er vores ansvar, at hjælpe kunden med at vælge det rigtige værktøj til opgaven”.

Derfor kommer her et par tommelfingerregler for, hvornår du ikke bør vælge en Magento webshop.

Magento er højest sandsynligt ikke noget for din virksomhed, hvis:

  • Du har mindre end 150 varer i din webshop
  • Dit totale budget til webshoppen er under 40.000
  • Du ønsker et lille, simpelt webshop-system, som du lærer at mestre i løbet af blot få timers træning
  • Du i forvejen bruger andre CMS-systemer, som fx WordPress eller Joomla og er meget glade for disse systemer
  • Dit budget ikke tillader, at du bruger mere end 2.000kr månedligt på vedligeholdelse, hosting og opdatering af din webshop.
Mobilvenlig og lækker Magento 2 webshop for Recollection, der sælger designermøbler på 3 forskellige sprog.

Magento kan derimod være det oplagte valg, hvis:

Vælg Magento hvis:

  • Din virksomhed har et stort produktsortiment (typisk over 300 varenumre).
  • Du har brug for en professionel og gennemtestet e-handelsplatform, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde
  • Søgemaskineoptimering er vigtigt for dig. Magento er nemlig opbygget på en sådan måde, at det fra start er optimeret til søgemaskinerne
  • Din virksomhed har brug for en webshop med uendelige muligheder, hvor kun din fantasi og pengepung sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Hvilke Magento opgaver løser vi?

Igennem de sidste år har vi brugt tusindvis af timer på at lave smukke og brugervenlige Magento webshops til vores krævende kunder. Nogle gange starter vi helt fra bunden, men ofte bliver vi også brugt som underleverandør eller ‘blot’ til at udvide funktionaliteten i en eksisterende Magento-shop.

Herunder kan du se et par eksempler på opgaver, vi ofte løser:

Hvad er Magento?

Magento er ejet af eBay Inc., hvilket også siger lidt om seriøsiteten og kvaliteten af systemet. Her er tale om et modent og gennemtestet produkt, hvilket blandt andet ses af at systemet allerede er blevet downloadet mere end 5 millioner gange. Derudover er her et par facts mere, som nok vil overbevise dig om systemets kunnen.

Magento er et af de mest professionelle og udbredte CMS systemer til webshops. Det er en såkaldt Open Source platform, som overordnet betyder, at alle kan udvikle funktioner, designs og lignende til systemet og naturligvis dele dette med hinanden.

Det hårde arbejde består i at opsætte webshoppen. De fleste webbureauer, som har erfaring med Magento, kan dog på rekordtid opsætte en webshop og tilpasse den løbende. Vi tilbyder tilmed en servicepakke, så du slipper for at bekymre dig om opdateringer og lovpligtige informationer, som din hjemmeside skal indeholde.

Magento kan bruges til både store og små webshops. Vi anbefaler dog WooCommerce til små webshops og Magento til store. Dette skyldes blandt andet, at en WooCommerce webshop typisk er billigere at få opsat. For en god ordens skyld bygger WooCommerce på WordPress (som er et CMS system, som typisk anvendes til blogs og firmasider)

Webshop: Programmere fra bunden vs. CMS webshop

At lave en webshop kan overordnet set gøres på to måder. Netbutikken kan enten bygges fra bunden eller opbygges som en såkaldt CMS webshop. Begge muligheder har naturligvis sine iøjnefaldende fordele og ulemper og naturligvis også en række fællestræk.

Vi fortalere for CMS webshops. Vi har mange års erfaring med Magento og tager derfor udgangspunkt i professionelle og skræddersyede Magento webshops i denne relativt korte gennemgang af de mest markante forskelle og et par ligheder.

Magento webshops – spar penge med open source

Hvor meget du skal indstille dig på at betale for din webshop afhænger blandt andet af, om du ønsker en Magento webshop eller en netbutik programmeret fra bunden. Magento webshops er typisk meget billigere at opsætte og tilpasse til dine konkrete behov. Der skal ikke skrives nær så mange linjer kode sammenlignet med en webshop, som er blevet programmeret fra bunden.

Magento webshops er nemmere at vedligeholde

Når først din Magento webshop er blevet lavet, så skal den løbende vedligeholdes. Der skal oprettes produkter, de skal markedsføres, der skal ændres i lagerbeholdningen når der kommer salg og en masse andet. Det er alt sammen forbundet med at drive en webshop.

Med et CMS system som Magento bliver det legende let. Du skal ikke kunne programmere for at oprette, slette eller ændre produkter. Det gøres i det brugervenlige system, som Magento tilbyder.

Du skal dog være opmærksom på, at Magento løbende skal opdateres og at du kan gøre arbejdet mange gange nemmere med forskellige funktioner, som vi kan hjælpe med at udvikle og installere hos era

Magento webshops kræver ingen programmering

Med et system som Magento slipper du for at kunne programmere overhovedet. Systemet er programmeret til netop at gøre det nemt at opsætte, vedligeholde og drive en webshop for folk, som ikke har en teknisk baggrund.

Med en webshop, som er programmeret fra bunden, skal du selv ind i koden for at rette i produkter, priser, lagerbeholdninger og lignende. Det kan naturligvis undgås, hvis du betaler for at få programmeret et panel, hvorfra du kan vedligeholde shoppen – præcis ligesom det, som Magento tilbyder gratis.

Hvorfor vælge en Magento webshop?

Der er mange grunde til, og fordele ved, at vælge en Magento webshop. Nogle af dem er åbenlyse og andre er kort beskrevet tidligere i denne artikel, men lad os samle op og opstille et par væsentlige fordele ved Magento som platform for din webshop.

Responsivt Magento design, der automatisk tilpasser sig til smartphones og tablets

Vælger du at opbygge din webshop med Magento som platform, så er du allerede kommet godt fra start. Du får i hvert fald de professionelle rammer til at drive webshoppen til at blive en succes – og når du opnår succes og ønsker at ekspandere til andre markeder, så er det ’bare’ at oversætte webshoppen og opsætte den på et nye domæne. Du skal ikke tilføje produkterne enkeltvis igen og du skal ikke holde styr på to lagerbeholdninger. Magento gør det let at synkronisere og drive webshop på tværs af landegrænser uden ekstra bøvl og besvær.

Mobiltelefoner og tablets er kommet for at blive, og en webshop anno 2015 bør fungere optimalt på alle typer af enheder. Vi har stor erfaring med at levere responsivt design, der virker perfekt på alle enheder.

Responsivt design er en designmulighed, hvor din hjemmeside bliver kodet til at blive vist korrekt på både mobil, tablet og desktop.

Ideen bag Responsive webdesign er altså, at hjemmesiden selv regner ud på hvilket medie den nu vises på, og samtidig tilpasser sig netop disse specielle vilkår.

Flere og flere mennesker browser på nettet via deres mobiltelefoner eller tablets. Derfor er det i den grad vigtigt at overveje hvordan et website skal vises på de mobile platforme.

Vi hjælper mange internationale virksomheder, som ønsker at indtage nye markeder. Vi er et af Danmarks bedste webbureauer med mange års erfaring med blandt andet Magento platformen og hjælper naturligvis gerne dig med at komme godt fra start med din webshop.

Brugervenligt

Som nævnt er Magento et yderst brugervenligt CMS system. Systemets backend (det, som brugeren ikke ser) er målrettet både erfarne webspecialister og nye iværksættere. Du kan sagtens drive en effektiv og professionel webshop uden at være teknisk kyndig og have erfaring med systemet. Har du derimod erfaring med at drive webshops, baseret på Magento, så kan du tilpasse, rette, tilføje, slette og optimere på egen hånd.

Uanset, så hjælper vi dig med en servicepakke, så du slipper for de mest tidskrævende processer og kedelige opgaver så du kan fokusere på de opgaver, som skaber værdi for din shop mens vi tager os af det, som du dybest set ikke gider bøvle med.

Open Source Magento webshop

At arbejde med Open Source CMS systemer letter arbejdet markant for den enkelte webshop ejer. Det betyder, at der kan udvikles og deles på tværs af systemets brugere og at opdateringer ikke skal programmeres af de enkelte webshops, men laves og distribueres gratis.

Magento er såkaldt Open Source, hvilket i praksis betyder, at systemet er gratis at benytte. Det, du betaler os for, er at implementere og tilpasse systemet, så det passer præcist til dine behov. Som ejer af en Magento-shop får du fuld kontrol over din egen forretning: Du ejer selv din webshop og er ikke bundet af en fast leverandør eller faste månedlige gebyrer.

Hos era kan vi desuden hjælpe med programmering. Det betyder, at vi kan programmere tilføjelser til din webshop fra bunden. Dette kan vi anbefale, hvis du med lys og lygte leder efter en tilføjelse, som endnu ikke eksisterer.

Gratis webshop platform

Som nævnt tidligere er Magento platformen gratis at benytte. Du skal ikke betale for selv softwaren. Dog skal du indstille dig på, at der er løbende omkostninger til betalingsgateway og modtagelse af betalingskort.

Gennem vores erfaring har vi stiftet bekendtskab med mange webshops – både store og små. Vi kan dermed hjælpe dig med at skaffe betalingsgateway og kunne modtage betalingskort på din webshop. Det hele er en del af vores servicepakke.

Fuld kontrol

Du opnår fuld kontrol over din webshop, til trods for, at den er opbygget omkring et Open Source CMS system. Du får fra allerførste dag adgang til alle systemets funktioner og får fuld kontrol både backend og frontend.

Hos era Aps ved vi, at langt de fleste værdsætter at have kontrol over deres virksomhed på alle ledder og kanter. Derfor anbefaler vi i mange tilfælde en Magento webshop til både nye og erfarne iværksættere.

Hvordan virker Magento platformen?

Som nævnt flere gange i artiklen, så er Magento et yderst brugervenligt CMS system. For at komme godt fra start skal du dog have styr på de mest basale funktioner. Vi hjælper naturligvis, hvis du har yderligere spørgsmål om systemet i forbindelse med en bestilling af en webshop.
Oprette produkter i Magento

En forudsætning for at kunne få succes med en webshop er, at de besøgende kan købe produkter når de besøger den. Ingen produkter, ingen salg. Ingen salg, ingen succes.

Sådan griber vi et Magento projekt an

Før vi kan påbegynde arbejdet på dit Magento projekt, er det vigtigt, vi får klarlagt præcist, hvilke forventninger du og din virksomhed har til den foranliggende opgave. Dette gælder hvad enten du blot skal have lavet små tilpasninger, eller du ønsker en større forkromet løsning med mange, komplekse aspekter. Igennem de sidste mange års arbejde med hundredvis af webprojekter, har vi udviklet og forfinet den proces, vi arbejder efter.

Læs mere om vores proces

Vil du gerne høre mere? Så send os en mail:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.