A new era of teamwork

Vi drives af flotte resultater. Og elsker at opnå dem.

Men livet er mere end det. Det ved vi. En arbejdsplads uden high-fives og en sludder ved kaffemaskinen giver ikke mening, hvis du spørger os.

Vi sørger for at have det sjovt sammen, mens vi bygger fremtidens websites. Og vi leder typisk efter flere kolleger at have det sjovt med.

Hvis vi er noget for dig, så er du garanteret også en for os.

Et job hos era.

Kloge hoveder

Hos era har vi kolleger fra øverste hylde. Intet mindre. Det sikrer god sparring og dygtigt samarbejde, så vi hele tiden kan styrke hinanden.

Fleksibilitet

Du ved bedst selv, hvornår og hvordan du er mest produktiv. Så vi tror på, at du selv kan planlægge din tid og at du yder mest, når der er fuld frihed.

Attraktiv lønpakke

Lønnen skal ikke drive værket. Men der skal mad på bordet. Så vi ser ikke nogen grund til, at maden ikke også godt må være god.

Og lidt ekstra

Anywhere

Hvert kvartal tager nogle af os til udlandet og arbejder. Vi betaler rejsen og giver lommepenge. Konceptet hedder Anywhere, og du kan læse mere om det her.

Foodies

Vi har danmarks bedste frokostordning! En privat kok laver mad til os hver eneste dag kl. 11.30. Hvis du ikke tror os, så kom og prøv.

Gear up

3 eller 4 skærme? Specialmus? Mac eller PC? Du får selvfølgelig det udstyr du har brug for, for at kunne arbejde effektivt.