Magento Hosting

Vores servermiljø er optimeret til Magento, så I får maksimal hastighed. Ved bestilling flytter vi gratis jeres løsning til vores Magento servere.

Mød vores servermand

Rune Jensen

Professionel Magento Hosting kræver i høj grad specialiseret viden.

Til dette har vi Rune, som er ansvarlig for al Magento hosting:

Rune har arbejdet med servere og Magento i mange år og bruger al sin tid hos era på at optimere vores Magento Servere og altid sikre høj oppetid og god support.

Hosting erfaring fra egen Cloud Gaming virksomhed

Tidligere har Rune været selvstændig med sin egen Cloud Gaming virksomhed, hvor han har fået stor erfaring af at bygge et skalerbart server-setup med tusindvis af servere. Erfaring, han i høj grad kan trække på, når han skal videreudvikle og drifte vores Magento hosting miljø

Magento Hosting – Rune har ordet

Hvis du spørger Rune hvad der skal til for at sikre det bedste udgangspunkt for en succesfuld Magento Hosting er svaret klart:

“Magento er et fantastisk, men krævende shopsystem. Derfor er det ultra vigtigt, at din Magento installation er lagt på en server, der har nogle kræfter og gode specifikationer. ‘Jernet’ skal være i orden – ellers kan resten af arbejdet være ligemeget.

Dernæst skal Magento hosting miljøet selvfølgelig have fuld redundans, så en webshop ikke går ned, hvis én enkelt server skulle sættes ud af spil.

Ift. Magento hastighed, så er Cache en af de steder, hvor der kan gøres mest.”

Rune Jensen, Head of Production.

Magento kræver mange ressourcer for at kunne køre optimalt. Derfor bruger vi lynhurtige cpu’er og SSD-diske af høj kvalitet. Simpelthen fordi ordentligt hardware er nødvendigt, for at du kan nyde din Magento webshop.

Magento og Cache – derfor er det vigtigt

“En stor del af min tid går med at arbejde med Cache og CDN. Dette fordi caching er helt afgørende for hastigheden på Magento.

Jeg har lavet mange tests på utallige forskellige setups og har herigennem fundet frem til den optimale måde at sætte det op på. I praksis består det som oftest af følgende elementer:

 • Fuld udnyttelse af Magentos egen cache
 • Php Memcached
 • Redis 4
 • Redis 6
 • Cloudflare CDN

Hvis I har brug for en yderlige teknisk beskrivelse af, hvordan jeg opsætter serverne, kan I altid kontakt os.”

Server Management – pleje til din Magento Server

“Med i alle vores hosting-pakker er Server Management. I praksis betyder det, at jeg løbende opdaterer og optimerer den webserver, jeres Magento Installation ligger på.

Opgaver jeg udfører her indbefatter bl.a.:

 • Opdatering af Php-version
 • Løbende tuning af databasen
 • Nye sikkerhedsopdateringer til serveren (Ubuntu, NGINX, Apache 2, SFTP-protokol)
 • Sikre at vores monitorering af serverne altid kører
 • Sikre at alle backup-processer til 3.parts leverandører kører som de skal. Nogle gange ændrer de fx i deres API, hvor jeg så skal være på forkant og ændre i dele af koden.

Alt dette gør jeg i baggrunden, og hvis jeg gør mit arbejde ordentligt – hvilket jeg gør – så opdager I aldrig det sker. Mit mål med arbejdet er at tingene kører, så I kan koncentrere jer om at drive en professionel Webshop med Magento – og vores servere – som skelet.”

“Magento er et fantastisk, men krævende shopsystem. Derfor er det ultra vigtigt, at din Magento installation er lagt på en server, der har nogle kræfter”

Magento hosting og webhosting

Her er en nyhed, du har hørt før: Internettet er enormt.

Men selvom det er så stort, så kan det stadig være svært at forstå, hvor det egentlig er.

Det korte svar er, at internettet hører hjemme på servere rundt omkring i verden. Disse servere udlåner domæner den plads, som alle hjemmesider, webshops og alt indhold på nettet kræver.

Det er herfra, vi får ordet ‘hosting’ — selvom ‘udlejer’ faktisk maler et mere passende billede. Fordi hostingudbydere typisk fungerer som udlejere for de hjemmesideadresser, der deler nabolag på samme server.

For en yderst variabel pris leverer såkaldte webhoteller og andre hosting services plads på deres servere til din hjemmeside. Nogle yder en særdeles god service; andre er desværre langt mindre pålidelige.

Og det kan ofte være en udfordring at skelne mellem dem før, det er for sent.

Derfor er en af de største fordele ved at vælge Magento hosting rent og skært pålideligheden og den uovertrufne hastighed, Magento tilbyder.

Af alle de forskellige hostingmuligheder, I har at vælge mellem, er dedikeret Magento hosting ikke bare langt den hurtigste og mest stabile—det er også den sikreste.

Alt det og meget mere kommer vi nærmere ind på nedenfor. God læsning!

Magento hosting af inkarnerede Magentonørder

Når du skal have ny bil, måske en opgradering af din gamle BMW, tager du med al sandsynlighed til en BMW forhandler. Hvis du derimod er på jagt efter en Ford, sigter du nok mod en Ford forhandler.

De er trods alt førende eksperter indenfor deres egne serier og modeller.

Sjovt nok gør det samme sig gældende, når det kommer til webhosting. Der er mange fordele ved at vælge et bureau eller hosting service, der er eksperter indenfor lige netop Magento og Magento hosting.

Hos era har vi dedikeret os fuldt ud til Magento og kender derfor systemet ud og ind. Det er med til at gøre os til landets førende eksperter indenfor Magento.

Vi har mange års erfaring med at opsætte, navigere og udnytte Magentos potentiale fuldt ud — og de gange, vi er stødt på en funktionalitet, der ikke fandtes, har vi udviklet den selv.

Det finder du altså ikke mange andre, der kan sige. #humblebrag

Eksklusiv server dedikeret til Magento webshop

Men vigtigst af alt, så er nok den største fordel ved at have din Magento webshop eller anden side hosted på en server dedikeret til og opsat af førende eksperter indenfor netop Magento, at der aldrig er risiko for, at du eller en medarbejder fucker tingene uhjælpeligt meget op.

Der findes med andre ord altid en løsning.

Hvis du derimod får din webshop hosted eksternt, så er tilfældet desværre ikke helt det samme. Her står du nemlig ofte i den situation, at din serverudbyder og din webshopudbyder ikke samarbejder på samme måde.

Hvis der går noget galt i den ene ende, er det desværre ikke sikkert, det kan løses i den anden.

Eksempel: Du har din webshop på WordPress eller Shopify. Domænet hoster du eksternt via One.com. Og så en dag, måske du fik det forkerte ben ud af sengen, måske trafikken på vej til kontoret var særdeles tung den morgen, måske du ikke havde fået din vanlige kop kaffe endnu, måske tankerne bare var et andet sted, måske det hele var en forvirret studiemedarbejders skyld, men før du ved af det, så er der blevet trykket på noget, der ikke skulle være trykket på, og hele webshoppen er forsvundet, opslugt af internettets sort hul.

Hos era tilbyder vi både hosting på vores servere specifikt dedikeret til Magento og, hvis uheldet skulle være ude, aktiv hjælp og konsultation. Vi:

 • monitorerer og identificerer proaktivt, så vi kan udbedre potentielle problemer, før de opstår
 • yder ekspertrådgivning, når og hvor I har brug for det
 • vejleder i alt fra opsætning til troubleshooting og opdatering
 • tilbyder full-service installation, optimering, opdatering og regelmæssige sikkerhedstjek
 • garanterer bekymringsfri service i henhold til vores Sov-Trygt politik
 • komplet server management

Det vil sige, der kan ikke opstå en fejl i nogen ende af systemet, der ikke kan udbedres.

Det er et sikkerhedsnet, forsvindende få hostingudbydere kan love deres kunder.

Din webshops hastighed er kritisk

Under ét sekund.

Ifølge Google er det er al den tid, din landingsside har til at loade, før brugere overvejer at springe videre til en konkurrents side.

Og tager den over tre sekunder, stiger den risiko med 100%.

Værre endnu, er dine andre sider lige så sløve, kan du ligeså godt smide håndklædet i ringen.

Eller skifte til Magento.

Det tekniske term for en bruger, der springer videre til en anden side, kaldes et bounce—og en af de hyppigste årsager hertil er en sløv loadhastighed.

Vi er alle vant til at have internettet lige ved hånden eller lige i lommen. Som tiden er skredet frem og teknologien konstant bliver bedre, er vi også blevet vant til, at hjemmesider loader øjeblikkeligt eller så godt som.

Mange af os kan sikkert stadig huske skratten fra det gamle modem, når det skulle sparkes i gang. Det er dog fåtallet, der drømmer sig tilbage dertil.

Herudover foretager vi også store dele af vores online shopping og research hertil på farten — dvs. på mobile enheder. Allerede i 2016 annoncerede Google deres mobile-first indexing politik, fordi antallet af søgninger på mobilen havde overhalet søgninger på desktop og andre enheder.

Derfor er det også selvsagt, at online brugere og shoppere, uanset hvor på kunderejsen vi befinder os, værdsætter hjemmesider (især webshops), der loader hurtigt.

Uovertruffen hastighed med Redis- og Varnish caching

Dedikeret Magento hosting er per definition den hurtigste hostingmulighed, eftersom en dedikeret server altid vil være hurtigere end en server, I deler med andre.

Men der findes flere ting, vi kan gøre, for at skrue endnu mere op for farten.

Med vores dedikerede Magento hosting servere kan vi faktisk garantere tæt på øjeblikkelig loadhastighed på hele jeres webshop, uanset størrelse og antal af produkter/services.

For at forklare dybere, bliver vi først nødt til at forklare lidt om caching, og for at gøre det bliver vi nødt til at tage nørdkasketten på et kort øjeblik.

Caching—kort fortalt

Caching er en form for digitalt lagersystem, der automatisk (og midlertidigt) oplagrer forskellig baggrundsdata fra en given hjemmeside eller webshop, der hjælper hjemmesiden med at loade hurtigere, næste gang den åbnes.

De fleste CMS systemer, Magento inklusiv, afvikler typisk en lang række kode, hver gang en bruger forsøger at åbne en side.

Processen ser oftest nogenlunde sådan her ud:

 1. Brugerens forespørgsel afkodes
 2. Der bliver tjekket, om brugeren er logget ind
 3. Den efterspurgte side findes i databasen
 4. Eventuel tekst, billeder, kommentarer, indlæg, etc. slås op
 5. Relevante plugins undersøges og aktiveres om nødvendigt
 6. Selve koden bliver udregnet, for at den endelige side kan vises
 7. Siden og dens information fremvises på brugerens skærm/browser

I langt de fleste tilfælde står punkt 2–6 for omkring 90% af den samlede loadtid — og endnu mere, hvis din server er langsom.

Caching gør det muligt at gemme meget af den information midlertidigt, så det er nemmere tilgængeligt i fremtiden og således speede loadhastigheden op markant.

I praktisk forstand drager du højst sandsynligt gavn af caching flere gange dagligt, hvor første gang du åbner en hjemmeside, tager den måske en lille smule længere at loade, end hvis du lukker ned for den og åbner den igen umiddelbart efter.

Det er på grund af de forskellige tekst- og/eller billedfiler, der skal indlæses oprindeligt for at vise den givne side.

Når du åbner siden anden gang, har de filer haft mulighed for at blive cachet i systemet. Det vil sige, systemet har nemmere ved at fremkalde dem — og når vi snakker mere standard info (eksempelvis billedfiler), så er det også muligt for nye brugere at udnytte gemte caches fra andres tidligere besøg.

Caching er på den måde en slags virtuelt pitstop, der oprettes, når der er en formodning om, at der snart bliver brug for den data igen.

Således hjælper caching din computer og browser til bedre at ‘huske’ forskellige elementer fra tidligere besøgte hjemmesider.

Det samme gør sig gældende for en hosting server med caching funktionaliteter, hvor forskellige informationer kan gemmes midlertidig i serverens egen hukommelse. Det gør, at alle brugeres browsere automatisk har adgang til de cachede informationer og jeres webshops sider kan loade betydeligt hurtigere.

Som et lille bonus fakta, så er forskellen på cache og cookies, at selvom de begge lagrer informationsbidder, så omhandler cookies nødvendige oplysninger om brugeren (for eksempel varerne i din kurv på en webshop eller loginoplysninger), mens caching lagrer oplysninger om den side, brugeren interagerer med.

Varnish — den ultimative cache

Caching er en ganske standard metode til at hastighedsoptimere hjemmesider såvel som hosting servere.

Men mange glemmer at det langtfra er alt, man kan gøre.

Her kommer blandt andet Varnish ind i billedet.

Varnish er et web accelerator tool, vi anvender til at yderligere forbedre hastigheden af vores dedikerede Magento servere. Og forskellen kan være markant—typisk mellem 300–1000 gange hurtigere.

Resultatet er ikke bare hurtige servere, men derimod nogle af de hurtigste servere i verden, hvor jeres sider loader næsten øjeblikkeligt. Det gør faktisk en mærkbar forskel, når en side fremvises i det samme øjeblik, du trykker.

Og det er også en af de fedeste brugeroplevelser, I kan give jeres kunder.

Det Varnish gør, er mere kompliceret, end vi kan komme ind på her. Men forklaret ganske kort, så kan Varnish forstås som et slags lagen, der ligger hen over serveren og opfanger en brugers klik i det nanosekund, før det når til serveren.

Derefter tjekker Varnish så lynhurtigt, om informationen allerede ligger cached i serverens hukommelse — hvis den gør, så loader siden øjeblikkeligt, fordi forespørgslen ikke engang behøver forbi serveren.

Redis — når Varnish alene ikke er hurtigt nok

I de tilfælde, hvor Varnish ikke kan finde informationen cached i serveren, træder Redis til undsætning.

Redis er i bund og grund en opgraderet form for lynhurtig caching med in-memory data, der fungerer betydeligt hurtigere end normale cachingsystemer.

En af grundene til Redis er hurtigere, er rent og skært, fordi den gemmer informationen i RAMene fremfor som standard filer. Det gør, at de både er hurtigere for serveren at finde frem til men samtidig også rent fysisk ligger tættere på motherboardet.

En yderligere årsag er, at caching kun er én af funktionaliteterne, Redis tilbyder. Overordnet, så faciliterer Redis effektive løsninger af yderst komplekse programmeringsproblemer ved hjælp af forholdsvis simple direktiver.

I daglig tale vil det sige, at Redis gør kodearbejdet markant mere effektivt mens det optimerer resultaterne og reducerer reaktionstid. Derfor bliver det også ofte anvendt til implementering og optimering af for eksempel chat- og køsystemer.

I spidsen står Rune, vores chief of hosting

Det kan være, det lyder lidt som pral, men vi er faktisk vildt stolte af vores ekspertise — ikke bare med Magento hosting men hosting og server management generelt.

Og en stor del af takken for det skylder vi vores server overhoved, Rune.

Udover sin erfaring indenfor e-handel som drifts- og serveransvarlig for Rito, en førende online webshop, der sælger tusindvis af varer hver eneste måned, kommer Rune fra en baggrund som selvstændig med sin egen cloud gaming virksomhed. Her opbyggede og drev han et skalérbart serversetup, der bestod af flere tusind servere.

Det er alt erfaringer, han og era som helhed trækker meget på i vores daglige arbejdsgang og vores videreudviklinger af Magentos løsninger — og ikke mindst vores professionelle, ambitiøse Magento hosting miljø.

Således garanterer vi vores kunder ikke bare den bedste:

 • vejledning
 • opsætning
 • og management af deres Magento hosting

Vi kan også tilbyde videreudvikling af Magentos teknologi og eventuelle ønsker, I kunne have til jeres dedikerede server(e) — net, gnidningsfrit og altid effektivt.

En hurtig webshop fører ikke blot til flere konverteringer

Der er mange fordele ved at have en webshop med noget nær verdens hurtigste loadhastigheder.

Nogle af de mest åbenlyse inkluderer:

 • En højere konverteringsrate grundet lavere bounce rate
 • Generelt højere brugertilfredshed
 • I gennemsnit flere produkter/services set af brugere
 • Bedre brugeroplevelse på mobile enheder

For eksempel er søgemaskiner såsom Google, Bing, etc. alle ekstra opmærksomme på søgeresultaters loadhastighed og favoriserer i stor grad en hurtig hjemmeside fremfor en langsommere en.

En hurtigere loadhastighed fører derfor ikke bare til en højere konverteringsrate; den faciliterer også en bedre rangering ude i søgeresultatet, hvilken så fører til større synlighed, som så igen fører til flere konverteringer, osv., osv.

Derfor vil jeres SEO afdeling med stor sandsynlighed også juble over en Magento hosting løsning, der inkluderer en dedikeret server — tilmed med yderligere hastighedsoptimering i form af Redis og Varnish implementation.

En anden overraskende fordel ved en hurtig loadhastighed er, at du faktisk skiller dig mere ud fra dine konkurrenter, end du måske umiddelbart ville tro.

En Google undersøgelse fra så sent som 2018 påviste blandt andet, at mere end 70% af landingssider på mobile enheder tog over fem sekunder at åbne.

Det er, for at sige det ligeud, ufatteligt langsomt og fuldkommen uacceptabelt. Når vi siger, vi kan noget nært øjeblikkelig hastighed, så mener vi det også. Fem sekunder er, modsat det, en evig.

De traditionelle servermodeller

Delt hosting

Kollektivet når det kommer til hosting løsninger.

Som navnet antyder, indebærer delt hosting en server, der på én og samme tid betjener flere forskellige, uafhængige hjemmesider, webshops og andet.

I teknisk forstand betyder det, at serverens ressourcer og handlekraft bliver fordelt blandt alle på serveren. Det medfører en del ulemper og egentlig kun én fordel.

Fordel:

 • Prisen er oftest markant lavere end ved, for eksempel, en dedikeret server. Delt hosting kan derfor være en acceptabel løsning for små eller nye virksomheder og webshops, men det er sjældent (omend nogensinde) det idéelle valg. Du ved, lidt ligesom et kollektiv.

Ulemper: 

 • Jeres webshops hastighed svinger i forhold til serverens performance og kapacitet, som dertil afhænger af, hvor mange andre sider og domæner, der til ethvert øjeblik bliver hostet på serveren. Det vil sige, I har mindre kontrol over jeres egen sides performance, hvor alt kan være i tip-top stand på jeres ende men stadig performe dårligt.
 • Hvis en eller nogle af de andre sider, som jeres side deler server med, oplever ekstra høj trafik i en periode, kan det betyde, at jeres side bliver nedprioriteret — til tider endda helt utilgængelig. Det er for eksempel ofte forklaringen på de webshops, der går ned på ellers yderst kritiske dage såsom Black Friday og andre udsalgsperioder.
 • Sikkerheden er begrænset. Ligesom når du deler lejlighed og nøgle med andre, betyder det også, at chancen for brud på sikkerheden stiger eksponentielt. Hvis en hacker for eksempel på en eller anden måde får påtvunget sig adgang til en af andre webshops, der opererer på jeres delte server, er der fare for, de også har adgang til jeres shop — også selvom I ellers har en fuldt ud sikker shop.
 • Du har rent og skært mindre egenkontrol, og der er flere bindeled mellem dig og din serveropsætning og server management, end når du sidder på din helt egen server. Det vil sige, det er generelt sværere (i nogle tilfælde helt umuligt) at løse eventuelle problemer, der ellers ville være let løst med en dedikeret server.

VPS hosting

Også kærligt kendt som en fattigmands dedikeret server.

VPS hosting har mange egenskaber tilfælles med delt hosting, hvor I deler server med andre hjemmesider og e-commerce platforme. Derfor sidder man desværre også med mange af de samme ulemper.

Men der er trods alt en faktor, der gør, at VPS hosting har et lille forspring over delt hosting, og det er måden serveren uddeler dens ressourcekapacitet mere ligeligt mellem de forskellige brugere.

I mere teknisk forstand betyder det også, at hvert domæne på serveren bliver tildelt dens egen lille baghave, som så endvidere gør det muligt at tilpasse diverse funktioner og features, der ellers ikke ville være muligt, fordi det ville ændre det for alle på serveren.

Herudover finder du sjældent flere end 20 forskellige platforme på én VPS server, som garanterer dig en vis form for performancegaranti, omend begrænset.

I den forstand læner VPS hosting sig lidt op ad en dedikeret serverløsning, og trods kælenavnet er det stadig ofte et klogere valg over mere standard delt hosting. 

Fordele:

 • Bedre optimeret allokering (fordeling) af serverens ressourcer, der bliver delt mere ligeligt mellem serverens brugere. Det vil sige, at risikoen for downtime eller en sløvere responstid på jeres e-commerce platform er markant mindre. I den forstand læner VPS sig lidt mere op ad en dedikeret server løsning.
 • Antallet af hjemmesider på en VPS server ligger typisk mellem 10–20. Det er forholdsvis begrænset og sikrer jer en bedre grad af stabilitet.
 • Flere muligheder for individuel tilpasning af funktioner og performance.
 • Prisen er med al sandsynlighed noget højere end for delt hosting, men det er i de fleste tilfælde også det værd. Dog må det lige nævnes, at hvis man værdsætter fordelene ved VPS over delt hosting, er det sandsynligvis også tiden værd at overveje en fuldt ud dedikeret server.

Ulemper:

 • Omend mere stabil end standard delt hosting, så betyder allokeringen af serverens ressourcer stadig, at jeres performance kan være påvirket — fordi den afhænger nemlig stadig af, hvor mange I deler serveren med. Ressourcerne, selvom de er fordelt mere ligeligt, er trods alt ikke uendelige. De har en begrænset kapacitet, og det kan ske, at den sætter grænser for, hvad I kan forvente.
 • Sikkerheden er lige såvel begrænset. Så længe I deler server med andre brugere, webshops og hjemmesider, er der en risiko for, at uvedkommende hackere kan få adgang til jeres platform via huller i andres firewall.
 • Der er samtidig også stadig ekstra mange bindeled mellem jer og jeres server, dens opsætning og management. Det gør løsning af potentielle serverproblemer til en større udfordring, end det ellers kunne være. Til tider kan der også opstå komplikationer, der simpelthen ikke kan løses, fordi der er andre forhold at tage hensyn til, når serveren deles med flere platforme.
 • VPS hosting kræver typisk også mere teknisk snilde og ekspertise, eftersom det er muligt at forårsage katastrofale ændringer via forholdsvis simple fejl. På den måde er den tekniske risiko også større end normalt.

Cloud hosting

Som navnet antyder, fungerer cloud hosting lidt på samme måde som cloud saving. Jeres webshop vil på den måde være en del af et netværk af servere, hvor I har mulighed for at trække al den kapacitet, I har brug for.

Kort fortalt, så deler I teknisk set stadig serverplads og -kapacitet med andre hjemmesider og domæner, men den tilgængelige plads er markant større. Det kan forstås lidt som forskellen på sandkassen i børnehaven og Sahara.

Typisk betales der kun for den kapacitet, der bliver brugt. Det lyder umiddelbart som en betydelig fordel over den mere almindelige abonnementsbetaling, men om det økonomisk kan betale sig afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget I har brug for. En seriøs webshop af en vis størrelse, for eksempel, risikerer at betale mere, end de ellers ville for en fuldt ud dedikeret server.

Den største svaghed i øjeblikket er dog de krav, cloud hosting kræver af jeres internetforbindelse. Som teknologien udvikles og forbedres, vil det sandsynligvis ikke være et problem for evigt, men det er klogt at overveje.

Cloud hosting er derfor ofte et godt pitstop på vejen fra delt hosting og til en dedikeret serverløsning.

Fordele:

 • Noget nært uendelig serverkapacitet, der giver jeres flere muligheder i forhold til performance.
 • Variable betalingsmodeller, hvor I kun betaler for det, I bruger. Dette kan dog også ende ud med at være en økonomisk fælde, hvor et fast abonnement i sidste ende ville spare jer penge. Betragt det lidt ligesom data og taletid på din mobil — giver det mest mening at betale for forbrug eller betale lidt mere for ubegrænset forbrug.
 • Cloud hosting er generelt en mere skalérbar løsning end for eksempel delt eller VPS hosting, eftersom kapaciteten er så stor, som den er.
 • Fleksibiliteten er også ganske høj. Det gør det muligt nemt at justere ens forbrug og performance alt efter behov — for eksempel i forhold til tilbudsperioder og agurketid.
 • Der er ikke brug for fysisk plads eller regelmæssig management af servere. Dette kan selvfølgelig spare både tid og penge.
 • Netværket af servere betyder også, at der er automatisk indbygget redundans i systemet. Det vil sige, hvis en server af en eller anden grund skulle gå ned, så betyder det ikke samtidig, at al data er tabt. De resterende servere i netværket tager simpelthen over, indtil den nede server er oppe at køre igen.
 • På samme måde hjælper netværket af servere at modarbejde eventuelle DDoS angreb, der går ud på at lukke en side eller en server ved at kræve mange, mange forespørgsler af en given hjemmeside, indtil den så at sige overopheder. Med cloud hosting er det muligt at fordele disse mangler forespørgsler over flere servere og dermed forhindre overophedning.

Ulemper:

 • Cloud hosting sætter visse krav (til tider meget høje) til jeres internetforbindelse. Det betyder, at perioder, hvor forbindelsen er enten ustabil eller helt nede er ekstra kritiske, fordi det betyder, at I sandsynligvis også er afskåret fra jeres server.
 • Internettet kan gå ned af mange forskellige grunde, og forbindelsen til jeres server vil altid afhænge af den eksterne faktor, I kun har meget lidt kontrol over.
 • Tekniske problemer kan være en større udfordring at udbedre, eftersom det kræver hjælp fra supporten, der ikke nødvendigvis altid er tilgængelig. Det skaber derudover et ekstra led i server managementkæden, hvor yderligere komplikationer og misforståelser kan opstå.
 • Sikkerhedsmæssigt findes der stadig mange af de samme børnesygdomme, der piner både delt og VPS hosting. På trods af sandkassens større forhold, så er det stadig en sandkasse, I deler med andre — og med det følger alle de sædvanlige risici. Det vil sige, at alt fra følsomme dataoplysninger til personlige informationer eller interne dokumenter er kun lige godt forsvaret som netværkets svageste led.

Dedikeret hosting

Nu står vi her endelig. Den ægte vare og faktisk den eneste Magento hosting løsning, vi tilbyder — fordi en dedikeret server er ubestridt det klogeste og mest langsigtede valg.

Dedikeret hosting skal egentlig forstås helt bogstaveligt. Med dedikeret Magento hosting fra era får I ganske enkelt jeres helt egen server. Det vil sige, at jeres webshop eller anden e-commerce løsning ikke deler plads, kapacitet, performance eller andet med andre, og I har fuld kontrol over forholdene.

Det betyder blandt andet:

 • Uovertruffen hastighed
 • Bedre analysemuligheder af alle tilgængelige parametre, fra performance til belastning, aktivitet og individuelle funktioner
 • Mulighed for forberedelse af serverindstillinger til perioder med ekstra eller mindre aktivitet
 • Minutiøs funktionsoptimering, der skaber den bedste balance mellem performance og profit
 • Bekymringsfri server management med vores Sov-Trygt politik

Sikkerhedsmæssigt betyder det også, at der ikke er skjulte svagheder eller huller i sikkerheden, I ikke har kontrol over. I afhænger på den måde ikke af andre, ukendte webshops sikkerhedsforanstaltninger (eller mangel derpå).

Herudover er der heller intet ekstra bindeled mellem jer og jeres server.

Hos era håndterer vi al server management og support døgnet rundt.

Det vil sige, I altid har en direkte linje til jeres server og til eksperter indenfor Magento hosting og server management, hvis der for eksempel er noget, I vil have justeret, overvejer at ekspandere, søger rådgivning eller noget helt fjerde.

I virkeligheden er den eneste udfordring ved dedikeret hosting i forhold til andre hostingmuligheder omkostningerne. Dedikeret hosting har langt de fleste og bedste fordele, og dem får man desværre ikke gratis.

Derfor anbefaler vi også kun en dedikeret Magento hostingløsning til ambitiøse webshops og e-commerce platforme. Det giver for eksempel meget lidt mening for en kælderbaseret unika webshop at spendere penge og tid på en dedikeret server.

Til gengæld er en dedikeret server stort set den eneste løsning, der giver mening, hvis I tager jeres webshop seriøst og har en målsætning om at bygge ovenpå jeres hidtidige succes.

Hvis I ikke allerede har dedikeret Magento hosting, er vi ikke sky for at påstå, det kun er et spørgsmål om tid, før I ville ønske, I havde.

Fordele:

 • Hastigheden, der følger med en dedikeret server, er ikke til at underdrive. Ikke alene gør det en verden til forskel, at I ikke deler serverens kapacitet med andre; det er også langt mere ligetil at optimere performance ud fra jeres nøjagtige ønsker og behov.
 • En Magento platform på en server specifikt og udelukkende optimeret til Magento webshops betyder særdeles effektiv implementering af features og opdatering af software. Det sparer både tid, penge og bekymringer, fordi eventuelle komplikationer og udfordringer, der normalt ville kræve meget arbejde og stor ekspertise, kan ofte løses med en enkel simpel justering eller to. Med andre ord går alting mere smidigt, fordi både hardware og software taler samme sprog.
 • Med era får I direkte adgang til eksperter i Magento som platform såvel som hosting- og serverløsning. Det betyder, vi kan rådgive bedre, optimere mere effektivt, troubleshoote hurtigere, komme eventuelle udfordringer i forvejen og generelt bare har styr på det shit. Vi kender Magento ud og ind, og hvis I skulle have ønsker til noget, der ikke findes andre steder, kan vi ofte også selv udvikle det.
 • Bekymringsfri server management. Vores eksperter håndterer alle led i kæden, fra opsætning af hardware og vedligeholdelse til sikkerhedsopdateringer, performanceoptimering og alt andet. Vi kalder det vores Sov-Trygt politik og garanterer blandt andet, at I aldrig vågner op til en nedlagt webshop.
 • Den bedste sikkerhed. Med en dedikeret Magento server undlader I jer ethvert problem forårsaget af eksterne faktorer såsom uddaterede firewalls hos hjemmesider, I deler server med. Og det har mange fordele—ikke mindst, så betyder det, I og vi har fuld kontrol over forebyggelsen af angreb. Hertil giver det også mere luft til at holde sig på forkant med udviklingen og udbedre eventuelle huller i sikkerhedsnettet, før de bliver et problem.

Ulemper:

 • Som nævnt, så er prisen og jeres interne ambitionsniveau vitterligt den eneste årsag til at overveje en løsning andet end dedikeret Magento hosting. For dem, det giver mening, vil vi dog vove at påstå, det altid er prisen værd.

Med dedikeret Magento hosting sikrer I som veletableret webshop bedst muligt jeres fortsatte fremgang med den hurtigste, sikreste, mest stabile, pålidelige og bekymringsfri serverløsning på markedet.

Hvorfor Magento hosting?

Okay, så det kan godt være, at vi har overbevist dig om, at dedikeret hosting er den eneste bedste løsning. Men hvorfor lige Magento hosting over en hvilken som helst anden hosting service?

For det første, eftersom du læser det her, bruger I med stor sandsynlighed allerede Magento som jeres e-commerce platform.

Det kan lade sig gøre at hoste en Magento platform på en hvilken som helst server, men det er lidt som at komme en græsslåmaskines motor i en Rolls Royce — det kan fungere, men det er ikke ligefrem optimalt.

Herudover, apropos Rolls Royce, kommer også det faktum, at Magento på mange måder netop er toppen af poppen, når det kommer til webshops og e-commerce generelt.

Magento er det ambitiøse valg, fordi det er den stærke platform, men også fordi Magento rent og skært er det bedste af det bedste.

Derfor er det spild af ressourcer, hvis jeres server hosting ikke lever op til Magentos og jeres webshops potentiale.

Med en dedikeret server, der endda er specifik opsat af Magento og server eksperter til at fungere optimalt med Magento webshops, er I garanteret de allerbedste muligheder for at udnytte både jeres server kapacitet og Magentos mange features fuldt ud.

Lynhurtig Magento hosting—garanteret bekymringsfri

Værdien af enhver server og hosting service afhænger af flere forskellige faktorer, hvor hastighed, stabilitet, pålidelighed og ikke mindst sikkerhed alle er afgørende.

Derfor er det til stor grad heller ikke selve serveren, du betaler for, men servicen bag.

Når vi for eksempel hoster din hjemmeside, webshop eller andet online indhold via Magento hosting sørger vi for alt fra opsætning og installation til vedligeholdelse, sikkerhedsopdateringer, driftsoptimering, 24/7 monitorering og meget andet.

Det betyder selvfølgelig, at du slipper for alt det tekniske arbejde. Men endnu vigtigere, så betyder det også, at du slipper for bekymringerne om, hvorvidt alt nu fungerer, som det skal.

Ud af de tusindvis af timer vores servere har været oppe at køre, har vi kun oplevet 3? minutters downtown alt i alt.

Herudover sørger vores sikkerhedseksperter også for at sikre din hjemmeside på alle fronter og kanter. Vi monitorerer døgnet rundt og foretager regelmæssige sikkerhedstjek.

Derfor mener vi det også, når vi siger, du kan sove trygt i vished om, at din webshop er garanteret service døgnet rundt og kører gnidningsfrit.

Den bedste server sikkerhed du kan købe

En server med et højt sikkerhedsniveau er et must for enhver webshop med et seriøst ønske om at beskytte sine egne såvel som sine kunders følsomme oplysninger.

Mange brugere nægter direkte at handle med en webshop, hvis de ikke er tilstrækkelig overbeviste om, at deres data og info er godt beskyttet.

Derfor er sikkerhedselementer såsom SSL og SFTP ikke bare vigtige for at beskytte mod risikoen for angreb; det er også kritisk i forhold til brugeroplevelse, brand-omdømme og, i sidste ende, om en kunde konverterer eller ej.

Herudover er det også vigtigt, at din hostingudbyder tilbyder diverse redundans- og backup muligheder sammen med avanceret spam- og virusbeskyttelse.

Det er selvfølgelig alt standard service, I får med i vores Magento hostingpakke, men det er vigtigt at have in mente, hvis I overvejer andre muligheder.

Automatiseret backup og redundans

Magento hosting hos era kommer med fuldautomatiseret backup samt en række redundansforanstaltninger, der sikrer, I aldrig mister vigtigt online materiale, filer eller arbejde.

Automatiseret backup på alle vores servere garanterer, at alle filer på jeres site er automatisk gemt flere forskellige steder. Det betyder, at selv hvis uheldet skulle være ude og en del går ned eller bliver væk, så træder backuppen i kraft og sørger for, intet er tabt.

Hertil sørger vi også for, der altid er en ubrydelig kæde af redundans oprettet, som sørger for, at hvis noget hardware koger over eller på anden måde sættes ud af spil, så er der altid en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der kan tage over.

Uheldet er sjældent, omend nogensinde, ude men det er vigtigt altid at være forberedt på det værste.

Derfor betragter vi det som en selvfølgelig at inkludere automatiseret backup og redundans til alle vores Magento hosting kunder.

Autohealing

Vi implementerer også konsekvent autohealing funktioner på al vores hardware og systemer.

Autohealing refererer til et netværks mulighed for at reparere sig selv i den forstand, at hvis et område uventet går ned, så kan de resterende dele af netværket tage over, indtil problemet er løst.

Jeres WiFi på kontoret, for eksempel, har højst sandsynligt en form for autohealing. Hvis en af jeres routere af en eller anden grund går ned, så kan de resterende routere automatisk opfange det og i ledtog skrue op for deres egen kraft, så de tilsammen dækker det område, som ellers ville være dødt.

Det vil med andre ord sige, at vores autohealing processer er med til yderligere at sikre fuld oppetid på vores servere.

Gratis SSL opsætning

Online shopping er generelt nemmere, hurtigere og mere overskueligt end shopping i fysiske butikker. Det er trods alt en af de største fordele ved webshops og e-commerce.

En af de største svagheder, derimod, er udfordringerne i at opbygge tillid til kunderne.

Med andre ord, hvordan oplever jeres kunder egentlig at handle på jeres webshop?

Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind, men en af de første er følelsen af tryghed (eller manglen derpå). Jo tryggere kunder føler sig, jo mere villige er de til at handle på jeres side.

Og det er her, at SSL kommer ind i billedet.

En webshop med SSL integration er fundamentalt mere sikker, end en webshop uden det.

SSL, som står for Secure Sockets Layer, krypterer forbindelsen mellem jeres webshop og en kundes browser. Det betyder, at al data (såsom brugeroplysninger, etc.), som kunden indtaster, forbliver privat.

Din egen browser viser dig for eksempel, om den hjemmeside du besøger, er SSL beskyttet eller ej.

Hvis du ikke allerede kender til det, så har du sandsynligvis på et tidspunkt undret dig over, hvad den lille grønne hængelås til venstre for URLen betyder. Eller også har du bemærket forskellen på HTTP og HTTPS.

SSL er den hængelås og det ‘S’ efter HTTP og betyder i al sin enkelthed, at den webshop, du handler på, er krypteret og derfor langt mere sikker end andre webshops, der ikke har det.

Flere antivirusprogrammer (e.g. Norton Antivirus, BullGuard) advarer også brugeren, hvis du er på vej ind i en ukrypteret hjemmeside.

Derfor er SSL ikke bare en god sikkerhedsforanstaltning for både jeres og jeres kunder; SSL er også med til at opbygge den tillid, der ellers er så svær at skabe naturligt online.

Og med Magento hosting gør vi det så nemt for jer som muligt med one-click SSL opsætning (hint: det samme gælder for vores SSH og Redis funktioner).

Brute force beskyttelse

CAPTCHA er vel noget nær det mest unikke og samtidig mest universelt kendte ord i verden. Du er sandsynligvis stødt på en CAPTCHA test i ny og næ, og du har højst sandsynligvis også bestået de fleste af dem.

Men hvad er deres formål egentlig?

Det korte svar er, at de fleste brute force teknikker anvendt af hackere har ekstraordinært svært ved at løse dem.

Det lidt længere svar kræver en smule indsigt i brute force hacking og, i forlængelse heraf, ordbogsangreb.

Formålet med et brute force angreb er at tvinge sig adgang gennem et login med ‘brute force’ — simpelthen ved at prøve alle mulige kombinationer af kodeord indtil man falder over det rigtige.

Forestil dig en cykellås med tre række og ni tal på hver række. Et brute force attack på din cykellås ville starte med at afprøve koden ‘000’, også ‘001’ og så ‘002’, indtil de falder over den rigtige kombination.

Det er forholdsvis nemt at lykkes med brute force her, fordi der kun er 999 mulige kombinationer. Det kan være, det tager længe for et almindeligt menneske at afprøve, men for en computer tager det knap nok et sekund.

Det er for eksempel hovedårsagen til, at specialister og hjemmesider ofte anbefaler, at du inkluderer både bogstaver, tal og tegn i dine adgangskoder — fordi det øger antallet af mulige kombinationer eksponentielt.

Ordbogsangreb er en videreudvikling af et standard brute force angreb, hvor man fremfor at skyde i mørke, prioriterer kvalificeret gætning. Det er baseret på, at mange mennesker ofte tyr til de samme, nemme konventioner, når de opretter et nyt kodeord.

Kodeord såsom ‘Password’ og ‘qwerty’ er for eksempel overraskende almindelige.

Præcis derfor er det vigtigt med en serveropsætning, der prioriterer regelmæssig opdatering af sikkerhed og eksperter som konstant holder sig på forkant med udviklingen.

Fordi cyberangreb er et fag i rygende hurtig udvikling, og hvis man ikke sørger for at følge med, falder man hurtigt bagud. Og det kan komme til at koste knaster.

24/7 monitorering

Det kan godt være, vi praler lidt af vores 99.9% oppetid på vores servere. Og så er det heller ikke løgn, når vi påstår, at vores topsikrede faciliteter og redundansforanstaltninger på alle servere gør, at I får branchens bedste oppetid og support.

Men det betyder ikke, vi kun sidder på vores flade hele dagen.

Vi tilbyder 24/7 monitorering samt eksperthjælp, hvis der skulle opstå udfordringer, hvor vi kan være behjælpelige.

Vores ambition er at være proaktive på alle fronter og håndtere eventuelle problemer, før de bliver et problem, og derfor er vi også altid klar på at assistere, hvor vi kan.

Alting skal spille — på kontoret såvel som i motorrummet.

Den bedste hardware med nyeste SSD teknologi

Magento kræver mange ressourcer for at kunne køre optimalt. Det er ikke nogen hemmelighed.

Dernæst skal Magento hosting miljøet selvfølgelig, som sagt, have fuld redundans, så en webshop ikke går ned, hvis én enkelt server skulle sættes ud af spil.

Derfor sørger vi også for kun at arbejde med state-of-the-art hardware, hvor vi samtidig opdaterer regelmæssigt for at sikre, vores servere altid kører på den allernyeste teknologi.

For at citere vores server overhoved, Rune. “‘Jernet’ skal være i orden — ellers kan resten af arbejdet være ligemeget.”

Det inkluderer alt fra lynhurtige Intel Xeon vCPU kerner til en lang række af Ram (DDR3) valgmuligheder.

Det betyder også state-of-the-line SSD diske. De har blandt andet den fordel over andre, ældre harddiske (HDD), at de ingen bevægelige komponenter har.

Det gør dem, som nævnt, markant hurtigere; men det betyder også, lidt ligesom i en elbil, at der er færre dele, der kan gå i stykker.

Og det betyder til gengæld mindre tid brugt på reparation/udskiftning, mindre bøvl med udstyret, mere sikker drift og endnu mindre risiko for nedetid.

Brugervenlig, skalérbar Magento hosting

Hvis der er tre ting, Magento hosting på vores dedikerede servere gør bedst af alle, så er det:

 1. Uovertruffen hastighed
 2. Den bedste sikkerhed på markedet
 3. Brugervenligt design med skalérbare løsninger

Udover et bekvemt dashboard, der serverer jer alle server metrics, får I blandt andet også fuld adgang til en testserver med kun et enkelt klik.

Den slags bottom-up core design flettet sammen med vores hosting muligheder og serverekspertise betyder, at vores Magento hosting er en af de mest skalérbare løsninger på markedet.

Vi kan nemt og gnidningsfrit opskalere jeres løsning, hvis det på et senere tidspunkt skulle blive nødvendigt eller givtigt.

Hertil tilbyder vi også til enhver tid konsulentationstid i forhold til hjemmesideoptimering og hjemmesidedesign

Det vil sige, vi kan tilbyde dig simpel, nem-at-sætte-op Magento hosting. Men samtidig kan vi også tilbyde udvikling af din nye webshop, professionelt hjemmesidedesign, unikt kvalificeret serverrådgivning og meget mere.

Med era får du derfor ikke kun lynhurtig Magento hosting — du får også direkte adgang til en full-service løsning, der kan håndtere alle jeres webshop og e-commerce behov.