We’re part of a new era. This is our story.

Vores kunder er ambitiøse. Ligesom os.

Det er sådan, vi skaber konceptstærke og prisvindende løsninger, som andre ser op til. Skabt med ekspertise og digital veltalenhed, på et grundlag af et fælles ordforråd – og en forståelse for din forretnings mål og dagligdag.

For os er et website mere end et website

Det skal det være. Det er din digitale motor.

Som specialister inden for e-commerce, design, programmering og websitedrift bygger vi nordeuropas førende e-commerce løsninger med fokus på kvalitet, skalerbarhed og ubesværet drift.

Vores kontorer

era, Aarhus
Vesterbro Torv 3, 3. sal
8000 Aarhus C

era, Copenhagen
Ryesgade 106A
2100 Østerbro

Mød Nicolai Kibsgaard, Head of Frontend i era

“For mig betyder feeling of accomplishment, at du starter med ingenting og slutter med noget, der virkelig har et impact”. Den følelse jager Nicolai, Senior Project Manager i era, hver dag. Både på arbejde, i hjemmet og i køkkenet. Mød ham i dette afsnit af What Drives Us.

Vores manifest

01

Committed to impact

Vi skaber ambitiøse webløsninger for ambitiøse virksomheder. Derfor skal funktionalitet og kvalitet være i absolut top. Det går vi aldrig på kompromis med.

02

Straightforward and simple

Vi baner en ligetil vej til den komplekse løsning og holder dig opdateret igennem hele processen. På en måde, der er til at forstå. Helt fra wireframe til færdig løsning.

03

Ambitious but human

Det er vigtigt for os, at der er en personlig relation i vores samarbejde. Det skaber større tryghed, danner grundlag for et bedre samarbejde og giver et skarpere resultat.

04

Together we go far

Vi vil gerne lave det bedst mulige projekt for dig. Det gør vi i fællesskab. Derfor er det vigtigt for os at forstå din virksomhed – og at I er med igennem hele processen.