era er nu en del af Generaxion-familien

Vi er glade for at kunne annoncere, at era er blevet en del af den nordiske bureaugruppe Generaxion. Med et allerede indgående kendskab til teamet hos Generaxion, ser vi frem til et tæt samarbejde, som vil hjælpe os med at øge kendskabet til vores e-commerce løsninger.

E-commerce til hele norden

Hos era er vi digitale håndværkere, som er stolte af vores fag. Vi vil gerne have vores e-commerce løsninger til at være så kendte som muligt, og vi ser derfor et stort potentiale i at være en del af Generaxion.

“Vi har længe haft et øget fokus på e-commerce. Det er et strategisk område, som vi har prioriteret højt siden CoViD-19’s begyndelse i Danmark, og med era på holdet bliver det nu muligt for os at accelerere netop dette. Det glæder vi os rigtig meget til.”
-Allan Damborg, Group CEO (Generaxion)

Generaxion er nordisk markedsleder inden for digital strategi og marketing, med afdelinger i Danmark, Sverige og Finland, og vi ser frem til at være en del af deres vækstrejse. Deres styrker indenfor digital strategi og marketing, kombineret med vores kompetencer indenfor større og kompleks e-commerce platformsudvikling, vil uden tvivl spille godt sammen når de ambitiøse mål skal nås.

En del af et team, som kender os

Det kommende sammenspil mellem Generaxion og era er baseret på en længerevarende dialog og en allerede eksisterende indbyrdes respekt og forståelse for hinandens kompetencer. Det er noget, som længe har været på tale, og som vi har set meget frem til.

“Jeg har længe holdt øje med era og vi har også flere gange været i dialog i løbet af de seneste par år. Rune og Rasmus har skabt et veldrevet og skarpt e-commerce bureau, og deres ekspertiser har længe været på vores radar. Vi er derfor også entusiastiske over, nu at have dem ombord og for at Rune og Rasmus fortsætter rejsen sammen med os.”

– Simon Salomonsson, CMO (Generaxion)

Vi holder vores værdier højt

Vi har skabt vores vækst inden for vores egne rammer. Vi tror derfor også på, at vores kerneværdier står bag vores ambitioner og resultater. Af samme årsag fortsætter vi også under eget navn og på eget kontor.

“For os er det vigtigt, at vi ikke skal gå på kompromis med vores værdier. Generaxion har allerede et indgående kendskab til os, og på samme måde kender vi ledelsen bag dem. Det skaber et samarbejde bygget på tillid og indsigt i hinandens mål og værdier.”

– Rasmus Hoeks, Direktør (era)

Vi glæder os til at kunne udvide kendskabet til vores e-commerce platforme til hele Norden. Det er med ambitiøse og forventningsfulde øjne, at vi kigger frem mod den kommende rejse sammen med resten af Generaxion-familien.

Rating: 4.2/5. From 5 votes.
Please wait...