Høks hedder nu era.

De to Generaxion Group-ejede bureauer, Høks og Rommel, fusionerer og skifter fra i dag (17/11/2023) navn til era.

era består af 25 medarbejdere på tværs af Århus og København.

Høks’ CEO, Rasmus Hoeks, fortsætter som CEO for det nye bureau og ser frem til den udvikling, fusionen mellem de to bureauer kommer til at medbringe.

Både Høks og Rommel har haft en vision om at udvide både geografisk rækkevidde og vores kompetencefelt, så at fusionere vores styrker og udvikle os videre sammen virker som det et helt naturligt skridt fremad. Vi kan nu endnu mere for vores kunder og har alle store forventninger til era.

Rasmus Hoeks (CEO, era)

Fusion skal øge eksisterende fremdrift

Høks og Rommel blev begge opkøbt af Generaxion Group i 2021, og gruppen har siden fokuseret på at styrke kompetencerne i begge bureauer og vækste forretningerne. Fusionen skal fortsætte denne vækst ind i en ny fremtid for webløsninger og e-commerce.

Vi går en ny tid i møde for komplekse platformsløsninger. Fusionen af Høks og Rommel, og det nye brand, er vores svar på den udvikling. Samtidig bestræber vi os på konstant at udvikle og styrke vores bureauer. Med era står vi med en samlet og stærk specialiseret enhed inden for forretningskritiske digitale platforme.

Allan Damborg (CEO, Generaxion Group)

The new era

Vores mål er at bygge videre på det solide fundament, vi har skabt igennem årene, og styrke tilstedeværelsen for begge bureauer i både Aarhus og København. Det fortjener vores kunder. Det er gået rigtig godt, siden vi blev en del af Generaxion Group, så fusionens formål er tilstedeværelse på tværs af landet, strømlining af produktion og videreudvikling på vores fremdrift.

Vi glæder os til at have dig med på rejsen ind i den nye æra.

Rating: 4.7/5. From 7 votes.
Please wait...