Lad os bygge jeres nye hjemmeside i WordPress 

Sådan skaber vi vækst. Sådan skaber vi dit website. 

Vi har mere end 15 års erfaring med WordPress. Men alder er bare et tal. Vi vil hellere lade vores præstationer tale for os. Vi har nemlig: 

… udviklet nogle af de største danske WordPress sites 
… arbejdet med WordPress siden version 2.7 tilbage i 2008 
… programmeret mere end 300 WordPress-løsninger 
… kontribueret til WordPress Core samt deres nye Gutenberg Editor 
… udgivet mere end 20 WordPress plugins 

Hvorfor lige WordPress?

  1. Det er brugervenligt. For det skal være nemt at besøge og administrere en hjemmeside. Det er to af grundene til, at WordPress kan findes på mere end 25% af hele internettet. 

  2. Mobiloptimering er ligetil. Det gør det nemt at arbejde efter ”mobile-first”-princippet – og det gør vi. 

  3. SEO er ligetil med et af markedets mest anerkendte SEO-værktøjer. Den redaktionelle SEO-oplevelse har aldrig været nemmere.

  4. Masser af automatisering. Læg f.eks. automatisk emner direkte i jeres CRM – eller integrer sitet med lagerstyring, økonomisystemer, Facebook, e-mailsystemer, m.m.  

 

Høje standarder

Det skal der til for at skabe den optimale WordPress-løsning. Det tror vi fuldt og fast på. Vi har et ry for kvalitet, et hjerte for service, et øje for detaljer og mange års erfaring i den kreative og digitale industri.

Vi tilbyder skræddersyede, professionelle og troværdige løsninger til alt fra enkeltmandsfirmaer og ambitiøse nystartede virksomheder, til etablerede virksomheder, organisationer og det offentlige.

Seneste WordPress løsninger

Hans Buch
Design, E-commerce, Integrationer, WordPress

Hans Buch

Specialist med 100 års anciennitet I hjertet af Albertslund finder man Hans Buch A/S: et ingeniør- og handelsfirma, som med…

Redgreen
Design, E-commerce, WordPress

Redgreen

De fleste af os får nok maritime associationer, når vi hører navnet Redgreen. Blå/hvide striktrøjer, sejlersko og klassiske poloer. Vi byggede…