House of Finn Juhl

Client: House of Finn JuhlServices: Digital Design, E-commerce, WebsiteTeknologier: Woocommerce, WordpressBranche: B2C

Finn Juhls designs er en rejse ind i et univers af møbler med æstetiske former og helt unikke detaljer. Med et nyt digitalt univers viser de respekt for kunsten, krav til kvaliteten og dedikation til Finn Juhls designs. 

Hele kollektionen –
i alle nuancer 

Hjørnestenen af websitet er Finn Juhls designs. I én menu bliver du præsenteret for hele kollektionen, lige fra stole og sofaer til skænke og skriveborde. Og igennem tekst og stærke billeder fortæller hver produktside historien om det enkelte design. 

Flere af Finn Juhls designs kommer i forskellige træ- og polstringskombinationer. De besøgende vælger selv kombinationen, de ønsker at se møblet i. Du behøver ikke gætte på, om du helst ser høvdingestolen have sort eller cognac læder – du vælger det blot. 

At træde ind i
Finn Juhls univers 

House of Finn Juhls designunivers er komplekst. Kollektionen tager udgangspunkt ikke kun i originaltegninger, men også i private samlinger, museer og de oprindelige møbler fra Finn Juhls hus. Og websitet er skabt i tråd med den arv, lige fra du lander på forsiden. 

Alle historierne fortælles, mens man navigerer rundt på websitet, alt imens møbler og designs kompromisløst fremvises. Og vil man helt tæt på, kan alt fra videoer og pressemateriale downloades af alle, så Finn Juhls designs kan finde vej til et stort og dedikeret publikum. 

Med det nye website giver vi vores kunder mulighed for at afprøve de mange kombinationsmuligheder, der findes ved hvert enkelt møbel – på en helt enkel måde. Samtidig har vi et stemningsfyldt website, hvor folk kan fordybe sig i Finn Juhls forunderlige univers og dykke ned i historien.

Kathrine Iversen, PR & Marketing Manager 
Unicef
B2C, NGO  |  Digital Design, Integrationer, Website

Unicef

Aarhus Universitet
Offentligt  |  E-commerce, Integrationer

Aarhus Universitet

Løsninger Kursuskatalog for Aarhus BSS Kursusplatform for 400 eksternt rettede kurser i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har specialudviklet et…

Berry&Bean
B2B, B2C  |  E-commerce, Integrationer

Berry&Bean

Løsninger To brands samlet i én platform Kaffemekka og Kifaru Coffee lå tidligere på to forskellige platforme. I forbindelse med…