This is how we do it

Vores proces

01

Meet

Vi bruger altid gerne en time eller to på at give hånd og høre om dit projekt. Det første møde er på vores regning. Og resten, de er alle pengene værd!

02

Explore

At gå i gang med at designe og udvikle et projekt, uden den rette forretningsforståelse og fælles ordforråd, er ligesom at køre i en Ellert. Man skal nok komme til destinationen, men det er hverken kønt eller sikkert.

03

Design

Design er ikke kun farvelade og pæn indpakning. Det er jeres virksomheds ansigt udadtil. Vi sørger for, at jeres identitet ikke går tabt og sikrer en brugervenlig løsning, som også er teknisk implementerbar.

04

Build

Med forretningsmålet og designet på plads, starter udviklingsprocessen. Med afsæt i vores teknologiske løsninger bygger vi løsningen. Bid for bid. Indtil alt spiller.

05

Repeat

Løsningen overgår til vores drift-team og herefter starter vi processen forfra.

Eksempler på Cases:

Picment
B2C  |  E-commerce, Integrationer

Picment

ECIT
B2B  |  Digital Design, Website

ECIT

Rationel
B2C  |  Digital Design, E-commerce, Integrationer

Rationel

Løsninger / 7 webshops til underleverandører samlet i én, skalerbar løsning / SAP Integration / Udvikling af Website til England,…

Sengetid
B2C  |  Digital Design, E-commerce, Integrationer

Sengetid

Løsninger / Enkelt og elegant design / Ordreautomatisering A-Z / Avanceret build-to-order “byg en seng”-modul / Automatisk bogføring til økonomisystem…