Bevar jeres Google placeringer

 

Er jeres site mobilvenligt? Det er det helt store spørgsmål, som alle virksomheder verden over bør stille sig selv de her dage. Google har meldt ud, at de fra den 21. april 2015 vil bruge en ny faktor til, at rangere deres søgeresultater – nemlig om et website er mobilvenligt eller ej. I værste fald vil alle websites, der ikke er optimeret til mobilbrugere, måske helt blive fjernet fra Google’s søgeresultater hvis der søges fra en mobil enhed, såsom: tablets, smartphones osv.

Forbliv i toppen af Google

Hos Hoeks.dk må vi nu erkende, at vi traf det rigtige valg tilbage i år 2011, da vi allerede her øgede vores fokus på termen; responsive. Responsive er visningen af et fleksibelt website, som fungerer på både en computer og mobile enheder.

Er jeres website ikke optimeret til mobiltelefoner inden den 21. april 2015, må I formentlig forvente, at miste en stor del af jeres trafik fra mobile enheder til konkurrenterne. Vi hjælper jer gerne med, at gennemgå jeres Google Analytics konto og fortælle jer, hvor stor en del af jeres besøgende, som rent faktisk finder jer via en mobil enhed.

Har I en formodning om, at jeres hjemmeside allerede er optimeret til mobile enheder? Så vil I formentlig kunne forvente en stor stigning i antallet af besøgende. Inden I klapper i hænderne og skåler i champagne bør I dog lige tjekke op på, om jeres hjemmeside nu også er helt klar. Kontakt os, vi be- eller afkræfter gerne – ellers brug værktøjet nedenfor.

Er jeres website klar til mobile enheder?

En hjemmeside er i grove træk ’klar til mobile enheder’ hvis indholdet tilpasser sig skærmstørrelsen. Siden er tilpasset når den besøgende ikke skal køre rundt på hjemmesiden, zoome ind og ud, men kan se hele indholdet på én gang, og kun skal scrolle op og ned.

Gør browservinduet større og mindre; tilpasser designet sig? Alternativt har Google lavet et værktøj, som giver jer mulighed for, at teste firmaets hjemmeside. Det værktøj finder du lige her https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Kilder:
http://googlewebmastercentral.blogspot.dk/2015/02/finding-more-mobile-friendly-search.html

No votes yet.
Please wait...