WordPress Webshop

Med en WordPress-webshop kommer din virksomheds digitale tilstedeværelse hurtigt, elegant og effektivt i luften. Gennemtestet, skalerbart – og leveret af et bureau med den nødvendige erfaring.  

Skal vi lave din nye webshop i WordPress? 

/ Vi laver både B2B og B2C webshops 

/ Vi er specialister i WooCommerce design og programmering 

/ Vi leder jer gennem hele processen fra wireframe til færdig løsning 

Dine fordele

Med en WordPress Webshop fra era får du:

Et brugervenligt site, der både er nemt at administrere og besøge. Det er bl.a. derfor, at WordPress kan findes på mere end 25% af hele internettet.

En webshop lavet efter “mobile-first” princippet, med udgangspunkt i mobiloptimerede løsninger.

Nem SEO, med et af markedets mest anerkendte SEO-værktøjer. Den redaktionelle SEO-oplevelse har aldrig været nemmere.

Gennemført automatisering, hvor emner kan lægges direkte i jeres CRM – eller integreres med lagerstyring, økonomisystemet, Facebook, online lån, e-mailsystemer, osv.

Vi gør det nemt for dig at opdatere din webshop. Hvis du kan bruge mus og tastatur, så kan du nemlig selv bygge siderne. Så sørger vi for, at du har det, du skal bruge til det. Når som helst.

Vores proces

01

Analyse

At gå i gang med at designe og udvikle et projekt, uden den rette forretningsforståelse og fælles ordforråd, er ligesom at køre i en Ellert. Man skal nok komme til destinationen, men det er hverken kønt eller sikkert.

02

Design

Design er ikke kun farvelade og gavepapir. Det er jeres virksomheds ansigt udadtil. Vores designpartnere sørger for, at jeres identitet ikke går tabt.

03

Udvikling

En god hjemmeside skal ikke kun være nem at opdatere og vedligeholde. Den skal også kunne læses af Google og være læsevenlig på mobiler, tablets og computere.

Drift og hosting af webshop

Der er mange ting du bør overveje grundigt, når du skal vælge hvem der skal varetage din webshop. Og hvad med support og sikkerhedsopdateringer?

Hos era tager vi os af den daglige drift, så jeres forretning altid er online, sikker og up-to-date. Alt foregår på vores hostingmiljøer, der både er gennemtestede og optimerede til WordPress.

WordPress cases

House of Finn Juhl
B2C  |  Digital Design, E-commerce, Website

House of Finn Juhl

At træde ind i Finn Juhls univers  House of Finn Juhls designunivers er komplekst. Kollektionen tager udgangspunkt ikke kun i…

Nilpeter
B2B  |  Digital Design, Integrationer, Website

Nilpeter