Webbureau i Aarhus

Dit webbureau i Århus – bør du vælge os?

9 ud af 10 anbefaler os til andre. Men derfor er det alligevel ikke sikkert, at vi er et match. Her er nogle af vores grundtanker:

  • Vi lover ikke guld og grønne skove! Alt for mange firmaer i vores branche lover ting, de ikke kan holde. Vi er realistiske i forhold til de resultater, vi kan levere.
  • Kvalitet er mere interessant end det modsatte: Dit website er til for at skabe vækst på din bundlinje og skal ses som en investering frem for en udgift.
  • Vi knokler for din succes: Også fredag aften og når tingene ikke lige virker som de skal. Måske netop derfor anbefaler 9 ud af 10 os til andre.
  • Mobiltelefoner er kommet for at blive: Alle vores løsninger skal virke på både mobil, tablet og computer.  Vi har særligt fokus på Ipad og nyere Android og Apple telefoner.

Webbureau i Aarhus med et manifest!

Alt vi laver skal matche med vores Manifest. Over de sidste 6 år har vi hjulpet over 400 virksomheder med at få digital succes bygget på de samme værdier. Kogt ned er vi et webbureau med følgende fokus:

  • Professionelt og personligt: Vores service skal altid være professionel, men samarbejdet og servicen skal føles personlig
  • Vi skal forstå din forretning: Forstår vi ikke din forretning kan vi heller ikke se dine udfordringer. Og kan vi ikke det, kan vi ikke levere den høje kvalitet, vi ønsker.
  • Ville vi selv købe det? Var vi jer, skulle vi selv have lyst til at købe det produkt, vi sælger. Det betyder altså at den løsning vi sælger skal have en fornuftig pris og give mening for jer. Vi har hverken tid eller lyst til at arbejde på projekter, som vi ikke kan se meningen med!
  • Det skal være sjovt Vi er digitale håndværkere, der elsker vores fag. Projekter, vi indgår i, skal være sjove for os. Ellers kan vi ikke levere en ordentlig kvalitet og så bliver du ikke tilfreds!

Vil du vide mere om hvordan vi konkret tilgår et webprojekt, kan du læse mere om vores proces her 

Flere eksempler på design fra dit Webbureau i Aarhus

Vi arbejder med rigtig mange gode kunder i Aarhus og omegn. Grunden til vi har et så lokalt islæt er, at vi føler vi kan levere mere værdi til jer, hvis I også bor i nærområdet. For selvom det meste af kommunikationen i dag kan foregå over mail, telefon og skype, så synes vi stadig det er rart at kunne mødes, når tingene skal snakkes ordentligt igennem. Det er vores erfaring, at vi oftere får mødt hinanden, når vi alle er fra Aarhus og omegn.

Her i 2020arbejder vi med mange virksomheder fra Aarhus. Vi har i efteråret 2020 netop indgået en aftale med Lind Capital og er stolte af at Henrik Lind har valgt os som fast samarbejdspartner. Derudover er vi Sponsor af Aarhus Golf Club – som du kan læse mere om længere nede. Derudover har vi også et fast samarbejde med Aarhus Universitet og en række andre virksomheder i Aarhus.

Jysk mentalitet. Et webbureau, der knokler!

Frem for at dovne den af med en kop latte, foretrækker vi at arbejde hårdt på at gøre kunderne mere end tilfredse med vores produkter. Vi ved, at vores succes bygger på benhårdt arbejde og tilfredse kunder. Derfor har vi heller ikke nye, dyre kontorlokaler eller seje firmabiler. I stedet laver vi solide, jyske løsninger, hvor du får en høj kvalitet til en god pris.

Hvor I Aarhus holder i til?

Vi bor på Nørre Allé 22 nede i midtbyen. Her har vi et hyggeligt kontor i et smukt bindingsværkshus i en baggård. Der er altid kaffe på kanden og er du i Aarhus er du altid mere end velkommen til at dumpe ind forbi og sige hej til os.

Typiske opgaver for et webureau i Århus

Overordnet set kan vi hjælpe dig med alt, der foregår i din internet-browser. Vores typiske opgaver er:

Eksempler på virksomheder, der har fået hjælp fra vores webbureau i Aarhus:

Se flere cases her

Samarbejde med andre lokale virksomheder fra Århus

Igennem de sidste år har vi fået mange gode samarbejder op at stå med virksomheder fra Aarhus. Samarbejderne har været en blanding af udvikling og grafisk design for virksomheder i Jylland og omkring Århus. Det gør, at vi kan løse stort set alle opgaver, for hvis vi ikke selv har en mand klar til opgaven, så kan vi drage nytte af vores digitale netværk, der tæller både dygtige freelancere, studerende og andre Aarhusianske virksomheder.

Stolt sponser af Aarhus Golf Klub

Vi støtter gerne vores nærområde – både fordi vi elsker byen, men også fordi det er god forretning. Derfor sponsorerer vi Aarhus Golf Klub, hvor vi er det stolte sponsorer af hul nummer 7. Vi har i øvrigt også lavet deres hjemmeside, ligesom vi har gjort med så mange andre virksomheder i Aarhus. 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os i dag vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan få et overblik over dit hjemmesideprojekt. Vi arbejder i mange forskellige kodesprog såsom PHP, jQuery, Javascript, CSS, HTML og meget mere.