Rationel

Client: Dovista A/SServices: Digital Design, E-commerce, IntegrationerTeknologier: Elastic Search, MagentoBranche: B2C

Hvert år sender Dovista A/S 350.000 moderne vinduer ud fra deres fabrikker. Derfor var barren sat højt, da vi skulle bygge et nyt komplekst website med en række tilhørende webshops.

Løsninger

/ 7 webshops til underleverandører samlet i én, skalerbar løsning

/ SAP Integration

/ Udvikling af Website til England, Irland og Danmark

/ Webshop til afterservices og køb af reservedele

/ Avanceret Dør Designer

Store underleverandører med egne webshops

Rationel Vinduer sælger deres produkter til en række store byggemarkeder. Disse har fået deres egen webshop på eget domæne og med hver deres tilpassede design.

Alle shops er dog knyttet sammen i én kraftfuld Magento installation, således at produktsortimentet kan styres ét sted fra. Det giver Rationel Vinduer stor kontrol og sparer meget tid i hverdagen

Brugervenligt design

Rationels eksisterende løsning var svær at arbejde i. Særligt fordi de ofte skulle lave ændringer på websitet. Vi har implementeret en langt mere brugervenlig administrationsflade til opdatering af indholdet på deres CMS-sider.

Ligeledes har vi i samarbejde med Rationels dygtige designere udarbejdet og implementeret et nyt webdesign, der – naturligvis – fungerer optimalt på alle enheder.

Høj hastighed – fordi kunderne forventer det

Udover at placere siden i vores hurtige hostingmiljø, har vi lavet en række hastighedsoptimeringer, som gør at både website og tilhørende webshops loader hurtigt.

Leveret til tiden. Og uden problemer

Projektet er kommet i mål til tiden inden for de fastelagte rammer. Ligeledes er livelægning – som var ganske kompleks, da mange af byggedmarkederne var involverede – implementeret uden driftsproblemer for Rationel Vinduer.

House of Finn Juhl
B2C  |  Digital Design, E-commerce, Website

House of Finn Juhl

At træde ind i Finn Juhls univers  House of Finn Juhls designunivers er komplekst. Kollektionen tager udgangspunkt ikke kun i…