Hans Buch

Client: Hans Buch A/SServices: Digital Design, E-commerce, Integrationer, WebsiteTeknologier: Woocommerce, WordpressBranche: B2B, B2C

Hos Hans Buch var ønsket tydeligt: øget fokus på e-commerce. I mere end 100 år har ingeniør- og handelsfirmaet specialiseret sig i optimale løsninger inden for områder som elektromekanik, jernbaneudstyr, instrumentering og proceskontrol. Nu skulle deres digitale tilstedeværelse styrkes via bl.a. en ny webshop.

Specialist med 100 års anciennitet

I hjertet af Albertslund finder man Hans Buch A/S: et ingeniør- og handelsfirma, som med 100 års erfaring i branchen og en bred vifte af specialviden skaber højkvalitetsløsninger inden for instrumentering, pumper, jernbaneudstyr og mere.

Med det stigende krav til virksomheders digital tilstedeværelse, var det næste mål for Hans Buch at få skruet op for fokusset på deres webshop. Hvor den før var en del af et større samlet website, skulle den nu udgøre den primære del af det. Og det stod vi klar til at hjælpe med.

En moderne og professionel webshop

Som virksomhedens primære digitale vindue, skulle Hans Buchs webshop reflektere kvaliteten på deres løsninger. Vi satte os derfor for at lave et website, der både professionelt og moderne præsenterede Hans Buch, deres løsninger og deres værdier.

Efter design og programmering af website, stod den på redirects og migration af subsites fra det “gamle” website. Det sikrede, at Hans Buch ikke misterede deres eksisterende digitale trafik – og at Hans Buchs nye website hurtigt blev set.

Digital synlighed med resultater

Med en stærk online facade i form af deres nye webshop, var det essentielt, at den digitale synlighed var på plads. Så potentielle såvel som eksisterende kunder nemt kunne finde frem til Hans Buchs løsninger.

Derfor satte vi i gang med grundigt SEO-arbejde. Og skræddersyede Google Ads, som fokusserede på både online salg og henvendelser. Tiltagene gav hurtigt pote.

House of Finn Juhl
B2C  |  Digital Design, E-commerce, Website

House of Finn Juhl

At træde ind i Finn Juhls univers  House of Finn Juhls designunivers er komplekst. Kollektionen tager udgangspunkt ikke kun i…