Ericsbergs Slott

Client: AB Ericsbergs SäteriServices: Digital Design, WebsiteTeknologier: WordpressBranche: B2C

Æstetik, historie, stolthed. Hvordan laver man lige digital marketing for et slot? Det gør man med et gennemført website med fokus på elegancen. En platform, der viser slottet i alt sin pragt – og med en grundig forståelse for historien bag et af Sveriges fineste barokslotte.

Minder i seværdige omgivelser

I midten af Østsveriges Södermanland ligger Ericsberg Slott: et storslået og velbevaret barokslot, som daterer tilbage til det 17. århundrede. Slottet, der er omgivet af barokpark, sø og skov, danner lokation for smukke og unikke omgivelser oplevelser for livet: bryllupper, konferencer, besøg i slotscaféen eller bare en spadseretur rundt i Ericsbergs park.

Man er ikke i tvivl, når man besøger Ericsberg Slott. Men man skulle heller ikke være i tvivl inden. Derfor skulle det første digitale møde med Ericsberg Slott giver et indtryk, der stemte helt overens med virkeligheden. Det gjorde vi igennem et visuelt drevet website, der via film, fortælling og brugervenlighed byder digitalt velkommen til en unik oplevelse.

Oplev websitet her.

Æstetik og digitalt samspil

Sitet skulle have to vigtige fokuspunkter: slottet og den gode fortælling. Det handlede om digitalt at åbne dørene til den historiske lokation – inden det fysiske besøg overhovedet er planlagt.

Den unikke arkitektur og de flotte omgivelser står derfor tydeligt frem på hver del af det nye website, imens de besøgende bliver taget igennem alle facetter af Ericsberg Slotts over 500 år lange historie. Og i det øjeblik, du besøger websitet, bliver du mødt af udklip fra brandfilmen, der viser Ericsberg Slott frem i alt dets pragt.

Det digitale fylder mere og mere – også for os. Men med Ericsberg Slotts lange historie og helt særlige atmosfære, var det alfa og omega, at intet af det gik tabt. Det var ikke en nem opgave. Men Generaxion hjalp os med at få både flotte og dybdegående film om slottet – og en digital platform til at gå i dybden med alt det, Ericsberg Slott har at byde på. Et tæt og super godt samarbejde, med resultater vi kan være stolte af.

Caroline Bonde (Ericsberg Slott)

Tilmeld nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.