Aarhus Universitet

Client: Aarhus UniversitetServices: E-commerce, IntegrationerTeknologier: Elastic Search, Magento, Microsoft Dynamics NAV, Single Sign-onBranche: Offentligt

I 3 år har vi arbejdet tæt sammen med Aarhus Universitet og Aarhus BSS om en lang række webshops til både interne og eksterne aktører.

Løsninger

  • Webshop med kursuskatalog for alle Aarhus Business Schools eksterne kunder. Her listes deres 400 eksterne kurser.
  • Webshop til intern handel mere Aarhus Universitets mere end 25 afdelinger og 15.000 ansatte. 
  • Avanceret integration mellem Magento og Navision
  • Webshop for Aarhus Universitets IT-afdeling for intern handel
  • Webshop for Science Museerne

HØKS konsulenterne har på kort tid tilegnet sig stort forretningskendskab til AU organisationen og har i projekt- og implementeringsforløbet rådgivet AU hurtigt og professionelt. Webshopløsningen lever op til de krav, behov og forventninger, som AU havde defineret som succeskriterier ved projektstart.

Anette Svejstrup
Sekretariatschef, Aarhus Universitet

Kursuskatalog for Aarhus BSS

Kursusplatform for 400 eksternt rettede kurser i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har specialudviklet et komplekst kursuskatalog til alle deres eksternt rettede kurser.

Målet har været at gøre det lettere for potentielle købere af deres kurser at finde de rette kurser og tilmelde sig dem. Tidligere havde Aarhus Universitet deres kurser spredt over hele deres online platform. Den nye løsning samler alle kurser på en, overskuelig platform, hvorfra de besøgende hurtigt kan søge informationer og finde frem til de rette kurser.

Løsningen er bygget på en Magento platform med optimeret hastighed.

Navision integration sparer tusindvis af arbejdstimer

Vi har specialudviklet en Navision integration til Aarhus Universitets Navision STAT løsning, hvor Magento platformen er integreret med Navision Stat, således at alle ordrer i webshopløsningen automatisk bliver overført til bogføring i Navision.

  • Giver ansatte på AU mulighed for at købe på tværs af afdelinger via intern handel
  • Automatisk bogføring af transaktioner fra webshoppen i Navision

Magento platformen er integreret med Navision Stat, således at alle ordrer er konteret i webshopløsningen og automatisk bliver overført til bogføring i Navision.

Anette Svejstrup
Sekretariatschef, Aarhus Universitet
Unicef
B2C, NGO  |  Digital Design, Integrationer, Website

Unicef

Aarhus Universitet
Offentligt  |  E-commerce, Integrationer

Aarhus Universitet

Løsninger Kursuskatalog for Aarhus BSS Kursusplatform for 400 eksternt rettede kurser i samarbejde med Aarhus Universitet. Vi har specialudviklet et…

Berry&Bean
B2B, B2C  |  E-commerce, Integrationer

Berry&Bean

Løsninger To brands samlet i én platform Kaffemekka og Kifaru Coffee lå tidligere på to forskellige platforme. I forbindelse med…