+45 6316 3300 info@era.dk

Containerkørsel


Alle typer containerkørsel med høj leveringssikkerhed

Derfor skal du vælge ERA-transport a/s til containerkørsel:
  • Vores vognpark og dygtige chauffører sikrer levering til tiden
  • Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og høj kundeservice
  • Vi kører i lastbiler med miljørigtige motorer (EURO 5 & 6-normen)
  • Er godkendt til farligt gods, ADR
  • Er godkendt af Fødevarestyrelsen til transport af fødevarer
  • Vores IT-løsninger fjerner manuelle processer og gør arbejdsgangen lettere
ERA-transport a/s er en professionel og erfaren transportvirksomhed inden for containerkørsel. Vores hovedaktivitet er kørsel af skibscontainere fra en række europæiske og danske havne.

Med flere end 100 multitrækkere, 300 chassiser og veluddannede chauffører kan vi løfte alle opgaver inden for containerkørsel. Vi lægger vægt på god kundeservice, miljørigtig transport og høj trafiksikkerhed uden at gå på kompromis med leveringssikkerheden.

Se hvilke havne ERA-transport a/s kører til
Se hvilke typer container ERA-transport a/s kører med

ERA-transport a/s er ADR-godkendt til container- og tankkørsel med farligt gods eksempelvis fyrværkeri og klasse 1 gods, og vi er godkendt af Fødevarestyrelsen til containerkørsel med fødevarer.

Se vores kontrol rapporter
Containerkørsel Containerkørsel

Specialprodukter inden for containerkørsel

Sideloader
Med en sideloader-løsning fra ERA-transport a/s kan vi løfte din container direkte fra jorden, og du behøver således ingen rampe til containeren. Det giver stor fleksibilitet, at lastbilen selv kan af- og pålæsse containere. Vi tilbyder standard DC/HC containere fra 20? til 45? med sideloader.

Sug/blæs
Med en sug/blæs-løsning kan vi levere industriprodukter eller råmaterialer til fødevareindustrien, som blæses direkte ind i tanke eller siloer. ERA-transport a/s råder over sug/blæs i følgende containerstørrelser: Standard DC/HC containere 20? til 40?.

Tip chassis
Skal du have transporteret eksempelvis foderstoffer eller træpiller, så råder ERA-transport a/s over køretøjer med hydraulisk tip. ERA-transport a/s tilbyder tipchassis på standard DC/HC containere 20? til 40? eller på tankcontainer 20’ til 40?.

Genset
ERA-transport a/s råder over flere chassiser med påmonteret strømgenerator (Genset). En genset-løsning er din garanti for, at lasten holder den ønskede temperatur på hele turen. Det drejer sig typisk om transport af fødevarer, og ERA-transport a/s er godkendt til kørsel med fødevarer af Fødevarestyrelsen.
Sideloader Tip

Har du brug for containerkørsel?

Vælg en løsning fra ERA-transport a/s. Vi er din garant for professionel containerkørsel med høj service og leveringssikkerhed.
Kontakt os på +45 63 16 33 00 eller salg@era.dk.
Tilmeld vores nyhedsbrev KLIK HER
Har du en prisforespørgelse? SEND OS EN MAIL